Musikproduktion

 

Dette er til dig der f.eks. er DJ og gerne vil have lavet en musikproduktion i dit eget navn. Det kunne f.eks. være en intro til dit set eller en sang med et bestemt tema, der passer til dit DJ navn eller det arrangement, du skal spille til. Jeg laver også hip hop beats og pop musik, så hvis du rapper eller synger og mangler en musikproduktion at synge eller rappe over, kan jeg også hjælpe dig med det. Med mine mange års erfaring og viden inden for musikproduktion, er jeg sikker på, at jeg kan lave det helt rigtige produkt til dig.

Det foregår på denne måde:
  • Du sender mig 3 – 5 profesionelle numre via youtube eller spotify som du godt kan lide. Hvis du kun sender 1 eller 2 numre, er der ikke nok materiale jeg kan blive inspireret af. Vi kan derfor risikere, at den musikproduktion jeg laver, vil minde for meget om det du henviser til. Det er derfor vigtigt, at du sender mellem 3 – 5 numre.
  • Der vedhæftes en beskrivelse af, hvad det er ved de numre, du godt kan lide. Det kan f.eks. være trommerne i det ene nummer, bassen i det andet og tempoet i det tredie. Hvis det er noget meget specifikt, som måske kun sker en enkelt gang eller to, tilføjer du tidspunktet det sker på. Et eksempel på dette kunne være: “Ved 2 minutter og 36 sekunder spiller guitaren en fed melodi”. Skriv gerne så meget information som muligt om tempo, længde, opbygning osv.
  • Jeg laver så en skitse inspireret af det du har sendt og hvis du kan lide det, arbejder vi videre med det. Hvis ikke du kan lide det, prøver jeg igen. Til sidst har vi så et nummer færdigt, som du selv har været inde over. Derfra vælger du, om jeg også skal lave mix og mastering. Læs mere om mix her og læs mere om mastering her.

Klik her for priser og for at høre eksempler på mit arbejde klik her.