Om mig

 

Kort om mig: Mit navn er Kevin Larsen. Jeg er født i 1993 og er på nuværende tidspunkt bosiddende i 2500 Valby.

Lidt mere uddybende om mig:

I 2006 begyndte jeg at producere musik, og jeg har siden deltaget på flere kurser og højskoleophold for at dygtiggøre mig. Jeg startede ud med FL Studio, men skiftede efter 5 år til Logic Pro, som jeg stadig bruger i dag. På nuværende tidspunkt studerer jeg lyddesign på Sonic College, hvor jeg er ved at skrive min bachelor. Jeg kan rigtig godt lide at undervise. Eneundervisning eller små hold er at foretrække, da man så kan gå endnu mere i dybden. Som person er jeg tålmodig og forstående. Jeg har dygtiggjort mig inden for flere forskellige genre og kender Logic ud og ind.

Uddannelse og kurser:
  • 2015 – 2019: Sonic College – igangværende uddannelse på Sonic College, der er en professionsbachelor i lyddesign, medie – og sonokommunikation.
  • 2015 Jyderup Højskole – En måneds ophold på Jyderup Højskole som forberedelse til Sonic College.
  • 2014 Rytmisk Center – Fjorten uger på Producerlinjen.
  • 2013 Rødding Højskole – Et seks måneders forløb på Rødding Højskole, med undervisning i instrumenter, sang og sammenspil.
  • 2011 – 2012 Ballerup/Herlev produktionshøjskole – Halvandet år på Musik & Producer linjen, hvor jeg hjalp til med og fik smag for at undervise. Jeg blev til slut i forløbet kåret som årets klassekammerat.
  • 2012 Camp True North – I oktober måned deltog jeg i et socialt – og personligheds udviklingsforløb hos Camp True North. Efter dets afslutning, blev jeg spurgt, om jeg fremadrettet ville deltage som instruktør, da de syntes, jeg ville egne mig til det.
  • 2010 – 2011 HF Centeret Efterslægten – Et år med musik som valgfag, med undervisning i musikteori og sammenspil.
  • 2009 – 2010 Idrætsefterskolen Klintsøgaard – Et år på deres springlinje, hvor vi havde et forløb, der gik ud på at forberede undervisning og undervise resten af holdet, samt et hold af mindre børn, i springgymnastik.
Privat

Siden efterskolen har jeg, sideløbende med musikken, styrketrænet og motioneret. Det har udviklet sig til, at jeg dagligt træner det, der populært hedder ”Calisthenics”. Det er træning, hvor man bruger ens egen kropsvægt som modstand. I takt med at man bliver bedre, kan man lave flere avancerede øvelser. Det er også noget, jeg kan undervise i. Læs mere her.

 

Klik her for at høre eksempler på mit arbejde.