Undervisning

 

Jeg har fået undervisning det meste af mit liv af dygtige og passionerede mennesker, der har inspireret mig til selv at ville undervise. Musik er en fed ting at være fælles om og det kan skabe så meget glæde for både lyttere og dem der laver det. At se en der aldrig har prøvet at lave musik før, blive bidt af det og udvikle sig, er en sand fornøjelse for mig. Det at gå i dybden med det, kreere noget ud af ingenting og se en forbedring fra gang til gang. Det spontane og ukontrollerede til det planlagte og detaljerede. Det elsker jeg simpelthen.

Jeg underviser både privat, på kurser og til workshops med et maximum på 12 elever, så det er muligt at få alle med.

Hvad kræver det af dig?

Du behøver ikke at kunne noget musikalsk eller have udstyret til det. Jeg har alt hvad der skal bruges og hvis du så får smag for det, skal jeg nok vejlede dig i at få købt det rigtige udstyr. Det kan også være du har produceret i flere år og gerne vil gå endnu mere i dybden med lyddesign, mix osv. men ikke kan finde hoved og hale i alt det materiale, der ligger på nettet. Nogle gange kan det være bedst at få tingene uddybet og afprøvet i ens egne projekter, så man kan høre og se forskel på det man selv sidder med. Det vil jeg selvfølgelig også meget gerne hjælpe med.

Så længe der er strøm, kan vi mødes og være der hvor du vil være.

Jeg bruger selv Logic Pro X, men jeg har adgang til FL Studio og Ableton Live. Hvis du bruger et helt fjerde program, er det også helt okay, for principperne er de samme, når det gælder koncepter, dogmer, forståelse af genres opbygning, mix, mastering osv. osv. uanset hvilket program der bliver brugt.
Jeg kan tale om de forskelle, jeg har lagt mærke til der er og fortælle om fordele og ulemper ved at bruge det ene frem for det andet.

Her er en liste over noget af det du kan få undervisning i.
  • Koncepter, planlægning og inspiration
  • Logic Pro X (begynder – øvet)
  • EQ, Compressor, Saturation og generelt de effekter man ofte bruger til at forme et mix
  • De mere kreative effekter som Reverb, Delay, Distortion osv. hvor man skal tænke ud af boksen
  • Syntese
  • Studieopbygning og hvilket udstyr der er godt at have
  • Hvilke sjove ting man ellers kan lave med lyd, hvis ikke det skal være musik

Hvis der er områder du gerne vil blive bedre til, som ikke er nævnt her, så send mig en besked. Det kan være jeg ved noget om det alligevel og kan hjælpe.

Klik her for priser og for at høre eksempler på mit arbejde klik her.